luchthal


Blaashal, luchthal of ballonhal.

In de zomer buiten sporten en in de winter op hetzelfde veld binnen. Dat is wat een blaashal aantrekkelijk maakt. De investering is te overzien en de functionaliteit is hoog. Niet voor niets zijn er heel wat tennisverenigingen, en in toenemende mate ook andere sporten, die een blaashal inzetten in de winter.

De blaashallen van Light-Space zijn door het dubbele membraan heel geschikt voor ons klimaat. Tussen deze dubbele laag doek wordt warme lucht geblazen, waardoor er heel weinig condens ontstaat. Voordat ís morgens de verwarming aangaat hangt er met koud weer nog wat condens aan het dak, maar dat is snel voorbij als de hal opwarmt. Daarnaast scheelt het in het energiegebruik.

De hal blijft in vorm doordat deze toegesneden is. Het doek is niet zondermeer aan elkaar gelast, maar wordt volgens een patroon gemaakt. De vorm van de hal is al opgenomen in het doek. Het is daardoor niet meer nodig om een zwaar staalkabelnet aan te brengen. De bediening kan door het gebouwbeheerssysteem op afstand worden gedaan. De programmering van de huurtijden kan via een desktop worden ingevoerd. De verwarming en verlichting gaan automatisch aan. De deur gaat dan automatisch open. Via een webcam kan de verhuurder het reilen en zeilen in de hal volgen.

Met de luchthallen kunt u uiteraard ook een voetbalveld of hockeyveld overkappen. De mogelijkheden zijn legio.

Neem voor meer informatie contact op met Hank Houtman 06-52412181

luchthal


luchthal


Luchthal met staaldraadnet luchthal


luchthal